fredag den 7. februar 2014

Pressemødet veloverstået

Endelig oprandt dagen for pressemødet! Det var overvældende at se hvor mange mennesker, der bakker om vores idé. Stort set alle der havde meldt ud, at de "måske kom", dukkede op alligevel. Det var en noget speciel følelse at se ansigter på mange af de navne, jeg selv kun har læst om i gamle aviser.


Otto åbnede ballet med at fortælle om de første spæde spadestik i 1953 og Tholstrups involveren i motorløb. Det gik fint, og før vi havde set os om var det blevet min tur til at snakke. Det kom ret meget til at handle om indholdet bag QR-koderne og vigtigheden af de rigtige filmsekvenser.


Så blev det Gregers tur. Han viste en PowerPoint-skitse af lyset gennem Pirelli-svinget, som jeg har beskrevet tidligere på bloggen. Ideen er, at det aktiveres når man kommer ind i en bestemt zone, hvorfra det vil ligne forlygter der kommer mod dig og baglygter der forsvinder væk fra dig. Vi afventer fortsat et prisoverslag fra et arkitektfirma.


Vi holdt det relativt uformelt, og spørgsmålene spændte fra hvordan man kunne sikre QR-koderne fysisk til status på en projekteret motorbane på Lolland. Vi kunne svare på det første, heldigvis var C.C. Hansen klar med opdateret info om det sidste. Alt i alt et skægt lille forum, hvor baggrundsbilledet på projektoren  blev ivrigt diskuteret, og jeg så også Stig Holm-Madsens lille gule bog om Ringen cirkulerede på tilhørerpladserne. Altsammen noget der fortæller mig, at interessen for Roskilde Rings historie er intakt den dag i dag - og at historien fortjener at blive fortalt til den næste generation.

C. C. Hansen svarer her på spørgsmål fra tilhørerne - og var i øvrigt ham der satte Otto og mig sammen


Ingen kommentarer:

Send en kommentar