fredag den 23. januar 2015

En aften med vennerne

Der var flere end 100 gæster til Steen og Vagns hyggeaften på hotel Scandic i forgårs. Roskilde Rings Venner tiltrak en broget flok, der både talte borgmesteren (med hendes kæreste), Thorkild Thyrring og en håndfuld gamle kørere fra Sverige - og interessen for Ringen synes at vokse dag for dag.

Temaet var Formel-vognene, og C. C. åbnede ballet med en bred gennemgang af "how it came to be". Aftenen vil dog nok især blive husket for duetten mellem Ole Vejlund og Carsten Frimodt, der leverede et foredrag udover det sædvanlige. Arrangørerne havde lidt for (u)ambitiøst sat tre kvarter af til de to racersportsnørder og det, Ole selv kaldte "...en form for ekstemporal stand-up". Og de leverede til fulde - i syv kvarter.

Jeg havde hevet min lillebror med som fotograf, og min gamle studiekammerat Jæwer var efterhånden ved at være så nysgerrig på, hvad det der med Ringen går ud på, at han også havde lagt vejen forbi. Sidstnævnte interesser sig ikke det fjerneste for motorsport, og brormands interesse er også noget begrænset, men begge hulkede af grin, da Ole beskrev et billede af en forulykket - men fuldstændig uskadt - Jørgen Ellekær på Roskilde Ring. På billedet ligger Ellekærs formel-vogn i vejsiden, og han selv står i "rabatten" og kigger til højre efter de andre vogne i feltet. Ole konstaterede tørt, at sikkerheden var noget helt andet dengang og fulgte op med "Hvad laver Ellekær dér? Han kigger endda den forkerte vej - jeg mener, han er jo ikke clairvoyant, manden var møbelhandler!"  Ingen kommentarer:

Send en kommentar