onsdag den 18. april 2018

Hvorfor betaler man!?


Vi støder desværre af og til på folk, der boykotter Ringens fødselsdag af principielle årsager: De vil ikke betale for at udstille deres bil. Dét forstår jeg sådan set godt.

På Gavnø for eksempel kommer man gratis ind, når man kommer med sin klassiske bil, og dem der skal se på den, skal give 140,- for dét. Det forstår jeg sådan set også godt. Gavnø skal jo tjene penge på deres event samtidig med, at de skal have biler derned.

Ringen Rundt er 100% non-profit og lever udelukkende på og af de sponsorer vi kan skaffe. Det er jo ikke gratis at leje toiletter, lydanlæg, kabler til strøm, halmballer, kridt til opstregning og forfriskninger til de frivillige.

Heldigvis er Roskilde Kommune igen i år sponsor, og har beredvilligt støttet os med flere tusinde kroner. Det eneste krav Roskilde Kommune har, er at vi selv genererer en indtægt til arrangementet i en eller anden form for brugerbetaling. Da Roskilde Ring er en offentlig park, kan vi desværre ikke hegne stedet ind og tage entré fra de besøgende. Da der skal være plads til en masse flotte biler og motorcykler, kan vi ikke fylde parken med boder, som vi kan kræve en masse stadeafgifter fra.

Vi tager et symbolsk beløb (25,- kroner), for dét vi med et glimt i øjet kan kalde "retten til at prale med, at man har kørt på Roskilde Ring". Du får endda et klistermærke til at bevise det ;-)
(et klistermærke vi i øvrigt ikke sælger til andre)

Ringen Rundt kan kun blive til noget fordi vi er nogle frivillige, der bruger en masse tid og energi på arbejdet, nogle glade bil- og motorcykelentusiaster der bakker op om det og fordi vi har nogle gavmilde sponsorer.

Vel mødt!


Ingen kommentarer:

Send en kommentar