torsdag den 13. marts 2014

Formel 1-feberen raser!

Det er en sand epidemi, der hærger Roskilde for tiden. Når bysbarnet Kevin Magnussen i weekenden debuterer i motorsportens fineste klasse, kan man følge ham mens man spiser en brunch på Scandic ved Ringen, over en kop kaffe på Roskilde Racing Center eller i Viadukten, hvor han trådte sine gokart-sko.

Selv skal jeg se løbet et helt fjerde sted - nemlig i min lokale biograf (og jeg bliver ikke alene: http://www.sn.dk/roskilde/kevin-magnussen-hitter-i-biografen/artikel/392185#.UyIprz95OyV), hvor jeg stadig har mit tidligere studiejob som biografoperatør. Desværre er der ikke lønkroner i arbejdet med det virtuelle museum på Roskilde Ring, og da jeg endnu ikke har fundet et andet job, hvor jeg kan bruge min cand.mag. i historie og digital kommunikation, arbejder jeg stadig der. Det skal ikke være nogen hemmelighed, at det er overordentligt svært for nyuddannede historikere/kommunikationsfolk at finde job i øjeblikket. Det har det også været for mig, men jeg håber meget, at jeg med de erfaringer jeg har fra projektet med Roskilde Ring, snart kan finde en arbejdsgiver, der kan se, hvilke kreative ideer og udviklingsmuligheder, jeg kan bidrage med.

Og mens jeg gør biffen klar til søndagens løb - og Kevin forbereder sig downunder, lander Niels Finderups biografi om netop Kevin på hylderne i disse dage. I dag var der officiel release af bogen "Født til Formel 1" i Flensborg Boghandel på Stændertorvet i Roskilde:
http://roskilde.lokalavisen.dk/kevin-foerst-i-maal-/20140312/artikler/703129927/1617

God fornøjelse med løbet på søndag, ligegyldigt hvor du skal se det!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar