lørdag den 13. april 2019

Hjulemandens hjælpere

Red Bulls kerneprodukt er rædselsfuldt. Der er ingen tvivl om, at det er den originale energidrik - men den smager forfærdeligt. Der findes så mange andre energidrikke på markedet, der både smager bedre og finder vej til motorsporten. Monster, Rich og Rockstar for bare at nævne nogle af dem og de første to er endda (også) repræsenteret i formel 1.
Men Red Bulls brand og alt det andet hurlumhej de laver, er så gennemført, at det er umuligt at hade. Så da jeg så på Facebook, at der var Red Bull Pit Stop Challenge på Circle K i Sydhavnen, hoppede fruen og jeg i en bil og prøvede om vi kunne vinde en tur til det østrigske grand prix - man skulle bare være hurtigst om at skifte hjul på formel 1 mock up.
Med en tid på 17 sekunder og nogle hundrededele kunne jeg godt se, at der var langt til Østrig. De søde Red Bull-piger sagde, at hvis jeg kunne komme under ti sekunder, ville jeg vinde en kasket. Efter et par gennemløb kunne jeg klaske til knappen på stopuret efter bare 9.81 sekunder. Ham der vandt konkurrencen gjorde det på 6.77 sekunder. Imponerende nok i sig selv - men der er langt ned til de to sekunder, det bliver gjort på i virkeligheden.
Jeg talte med Red Bull-pigerne om at komme ned på Ringen, så det arbejder vi på...

Ingen kommentarer:

Send en kommentar