tirsdag den 26. maj 2015

FYI

Da der har været flere henvendelser om ruten, omfanget af kørslen og hastigheden ved arrangementet den 5. juni, kommer her en uddybende forklaring:

Man tilmelder sig først på VisitRoskilde.dk. Fredag den 5. juni kører man til grusparkeringen ved Scandic Roskilde, hvor bilerne vil være i "venteposition" indtil klokken 10:00 (skulle det blive nødvendigt, tager vi også retsbygningens parkeringsplads over for hotellet i brug). Klokken 10:00 åbner vi for paradekørslen inde på Ringen. Der vil være en "marshall" der kører forrest, og køretøjerne vil blive lukket ind i hold af 5-10 stykker afhængigt af antallet af tilmeldinger. Hastigheden bliver langsom (beklager, ITG) og forsvarlig, da vi er nødt til at tage hensyn til hunde og legende børn. Skulle underlaget være blødt den dag, eller skulle en motor sætte ud, står Landrover-klubben parat flere steder på strækningen og kan trække nødstedte fri.

Ruten bliver som tegnet her: Ind ad stien fra parkeringspladsen. Et 90 graders højresving og syd om søen (den daværende ryttergård) rundt på toppen af det gamle Pirelli-sving. Bagom det hedengangne dommertårn og op ad "langsiden", hvor publikum engang stod i tusindvis. Et 90 graders sving nord om det gamle Politiken-sving og ned ad stien, hvor man til sidst svinger venstre ind på området, hvor der er streget parkeringsbåse op. Det bliver sådan, at man kan starte sin bil og sive igen, når man vil. Det sidste stykke sti op til parkeringspladsen bliver holdt fri til samme formål.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar