onsdag den 6. maj 2015

Så ' der åben for tilmeldinger!

Hverken Otto eller jeg selv har lyst til at spille "veteranbilspoliti", men vi ser jo så absolut helst, at de biler der melder sig til paradekørselen rundt på Ringen, har en relation til tiden/stedet/miljøet omkring Roskilde Ring. Det skal ikke forstås sådan, at biler der ikke er fra 1955-1968, ikke er velkomne. Bare din bil - eller motorcykel - leder tankerne hen på de glade, motorfascinerede årtier 50'erne, 60'erne og 70'erne. Mange af de moderne caféracere ligner jo for eksempel motorcykler fra perioden.

For 25,- kroner får du lov til at køre på Roskilde Ring (én omgang i paradekørselen), og et synligt bevis (klistermærket), til at sætte på din bil - det er vist billigere end en træningsaften dengang banen eksisterede. Hvis du vil være sikker på at få plads, skal du tilmelde dig via VisitRoskildes hjemmeside. Skulle der være ledige pladser, vil det også være muligt at købe billet "i døren".
Tænk desuden lidt over, om din bil/MC har en sjov historie. Dem samler vi ind i dagene op til, så vores konferencier Per kan fortælle lidt om bilerne undervejs.

Altså: prisen er for ét køretøj i paradekørsel og et klistermærke. Kommer du i bil kun for at kigge på, er der gratis adgang - men kan købe klistermærket til samme pris. Vel mødt!


2 kommentarer:

  1. Hvordan kan man komme til at køre rundt om Roskilde Ring på banes område?
    Vil man inddrage stierne til at køre på?

    SvarSlet
  2. Lige præcis Karsten. Det har kommunen givet os lov i dagens anledning. Det bliver fedt.

    SvarSlet