torsdag den 20. august 2015

Grand Opening i KnuckleGrease Garage

Af de mere anonyme samarbejdspartnere vi har fået på projektet, er der især én der stikker lidt ud: KnuckleGrease Garage. 

I disse tider skyder der værkstedsforeninger og andels-motorcykelværksteder op, ja jeg er lige ved at sige overalt. Især i København er det et populært fænomen, og det er jo klart, at når man bor i lejlighed inde midt i byen, på tredje sal uden carport, er det fedt at kunne leje sig ind i et fælles værksted.  Et sted hvor alle kommer med hver deres sæt værktøj - og en masse blandet knowhow. Og det er præcis hvad man kan i KnuckleGrease Garage i Roskilde. De holdt Grand Opening af deres garagefællesskab i lørdags - og både Otto og jeg selv lagde vejen forbi for at sige tillykke til gutterne.

"Hvad har dét med Roskilde Ring og QR-koder at gøre?" spørger du så måske. Ja ikke SÅ meget egentlig - andet end lokalerne er et gammelt autoværksted fra Ringens tid, flere af motorcyklerne er fra Ringens tid, og idealet for en caféracer synes at være noget, der leder tankerne hen på 50'erne og 60'erne. Gutterne fra KnuckleGrease var i øvrigt også med til at fejre Ringens fødselsdag Grundlovsdag i år.

Så nyd billederne -  jeg har smidt lidt flere op end normalt:


Norton fra perioden


BSA og Triumph fra perioden


Ottos caféracer er ikke så tidstypisk - endnu

En gammel Djnepr agerer hundehus

Min niece kom også på kværn

Gutterne serverede lakrids i både fast og lydende form efter solen var gået ned...Ingen kommentarer:

Send en kommentar