torsdag den 4. juni 2015

Programmet for den 5. juni

Der har været lidt udfordringer med at skrue et regulært program sammen, men folk kommer jo også mest for at opleve museet og de gamle biler - og det kan man i hele tidsrummet.

Alligevel kommer her et program - tiderne er dog mest af alt vejledende:

08:00-10:00 Opstilling af forskellige boder. Carsten Frimodt (og Forlaget Veterania) kommer med sine bøger om Roskilde Ring og historisk motorsport. Palle Buus' døtre har fået genoptrykt DVD'en om Roskilde Ring - den kommer de og sælger. ITG Racing Team kommer med deres Porsche 911. Viadukten kommer med et udvalg af deres gokarts. Jens Winther kommer med en håndfuld af de spændende nye Zero-motorcykler, helt elektriske, helt amerikanske. Der kommer derudover øl-, kaffe- og pølsebod.

10:00-11:00 Paradekørsel (mod uret) rundt på stien. Der er i skrivende stund tilmeldt 100 historiske biler og motorcykler, som vi vil forsøge at få afviklet på en time. Det er også muligt at købe klistermærket i løssalg.

11:00-13:30 Fra klokken 11:00 vil Foreningen PROPA kommer og dele gratis hotdogs ud. Der vil være en række taler, danseopvisning og en auktion over stumper og racerrelaterede objekter.

Ca. 13:30: Borgmester Joy Mogensen vil sige et par ord.

Ca. 14:35 Gruppebillede: Roskilde Ring bliver overfløjet og luftfotograferet i dagens anledning - bliv hængende.

15:00 Vi lukker og slukker.

Hele dagen igennem vil det være muligt at få demonstreret det virtuelle museum (der går nogle piger rundt med tablets og højttalere), og der vil være den fantastiske kulisse af 100+ historiske køretøjer og et par håndfulde kørere, der har kørt ræs på den gamle bane, som man kan udveksle røverhistorier med.


Der vil også være officials at finde på den nye Roskilde Ring

1 kommentar:

  1. Det bliver hyggeligt at gense og -høre de gamle venner og køretøjer.

    SvarSlet